Opruimen

Geef spullen, mensen en emoties een plek

Vanaf € 65 per uur of via de Wmo

Soms gebeuren er dingen...

Soms, nee vaak, is er iets gebeurd waardoor je leven is vastgelopen. Meestal leek dat tijdelijk en vaak gaat het om verlies: je baan, je relatie, een dierbaar persoon of je eigen gezondheid. Je denkt dat je het later wel weer oppakt. Aanpakt vooral. Maar dat later wordt later. En later. En later. Uiteindelijk weet je niet meer waar je moet beginnen. Omdat je toch al niet geweldig bent met structuur, met jouw hoofd vol ideeën. Of je begint zelf, maar het schiet niet op en het lijkt geen enkele zin te hebben. Als jij er aan toe bent, help ik je graag. Praktisch en op maat.

Waar ik bij help:

Ballast

Opschonen, ordenen en ontspullen

Systeem

Vaste routines geven overzicht en ritme

Emoties

Dat creëert ruimte om nu te genieten

Bijhouden

Volgens vast plan, behapbaar

Resultaat

Door het samen aan te gaan, gaat het sneller. Zie je resultaat. Het is oké als jij leefkruimels hebt in huis, die heeft iedereen. Het is niet meer oké als jij dingen nalaat die je graag zou willen doen omdat je huis niet is zoals jij dat zou willen. Zoals vrienden ontvangen, een hobby of gewoon simpelweg ontspannen. Ook vastlopen in je hoofd omdat je administratie een chaos is, is níet oké. Samen lossen we het op. Sommige dingen duren langer dan anderen, maar we komen er altijd. 

Met de 4 basis O’s van Orde kun je zelf alvast aan de slag om op te ruimen: want volgens de Feng Shui principes is dat dé manier om de energie weer te laten stromen.

‘Bijna iedereen vindt dat je dit zelf moet kunnen.
Maar meestal blinken ze uit in iets heel anders’

Wil jij een opgeruimd leven?

Deze mensen schakelden mij in en hadden absoluut geen spijt:

Ordelijke Kickstart

1x afspraak bij je thuis


€198

Opgeruimd is netjes

3x een hele ruimte


€588

Hebben en houden

5x grote stappen

€958

Veelgestelde vragen:

Dat verschilt. Mijn uurtarief is 67,50 en soms zijn we in een ochtend klaar, maar bij sommige klanten kom ik veel vaker terug, of blijf ik maandelijks even langskomen. Dat kan ik inschatten na onze kennismaking, en soms telefonisch al.

Soms een dag of een dagdeel. Soms een jaar. Mijn doel is om je zo snel mogelijk weer op orde te helpen zodat je mij niet meer nodig hebt.

Ja. En dat is best even wennen voor veel mensen. Voor mij is het niet nieuw, en ja, ik kijk wél naar de rommel maar ik heb ook al heel wat gezien.

Jazeker. We doen het sámen. Daarom schiet het ook zo lekker op en zie je echt vooruitgang. Veel klanten zouden het best zelf kúnnen. Alleen stellen ze het dan uit, omdat ze bang zijn dat ze er niet doorheen komen. Samen houden we focus en lukt het wél. En ik voorkom dat jij te grote projecten in één keer doet… of dat je halverwege wordt afgeleid door wat anders.

Nee hoor, ik heb zelf een hond en kom in mijn werk veel huisdieren tegen, maar die hebben meestal geen enkele moeite met mij.

Nee, en dat denken mensen wel vaak. Ik help veel klanten die een keurig huis hebben maar vastlopen in de administratie. Of waar alles netjes lijkt, ze hebben alleen een garage vol spullen en kunnen dáár niks mee. Ik help ook ouderen die de toekomstige erfgenamen willen ontlasten door nu vast dingen te regelen en overzichtelijk te maken voor anderen. En veel van mijn klanten hebben een rugzakje zoals ADD of ADHD, ze zijn briljant op bepaalde dingen maar ze hebben extra behoefte aan structuur.

Dat hangt ervan af of je spullen je belemmeren. Spullen worden een ballast als ze je verhinderen om te genieten van het leven nu. En dierbare spullen verdienen een mooi plekje… geen doos op een zolder waar het al vol staat en je ze nooit ziet. Mijn doel is om dat mogelijk te maken voor je. Maar ik ga niet aandringen om spullen weg te gooien. Ik help je wel met keuzes maken over wat jij wilt bewaren en wat niet.

Particulier of via de Wmo

Handig om te weten: als opruimcoach heb ik een zorgcontract met de gemeentes: De Fryske Marren, Súdwest Fryslân, de Waadhoeke, Opsterland, Oost- en Weststellingwerf en Smallingerland. Daardoor kunnen we vaak gehele of gedeeltelijke vergoeding krijgen voor mijn inzet vanuit de Wmo, ook als je maar een tijdelijke vraag hebt, of bijvoorbeeld ADHD. Bel me even of stuur een mailtje op christa@focusoporde.nl.

Weet je genoeg?

Mail of whatsapp, dan plannen we een telefonische kennismaking en kun je dan beslissen of je met mij in zee wilt.