Feng Shui

Laat de energie weer stromen!

Soms mis je iets…

Het vervelende is, dat je er niet de vinger achter krijgt. Je kunt thuis je rust niet vinden, of je niet concentreren. Ruzies vlammen zomaar op. De harmonie is ver te zoeken. Maar hoe weet je of je huis daar een rol in speelt? Nee, laat ik het zo zeggen: vermoed je dat je huis, en je inrichting, iets is wat meeweegt in dat onbehagen? Dat kan zomaar. Feng Shui lijkt ongrijpbaar. Gaat over je thuis voelen. Maar het is vooral een eeuwenoud samenspel van natuurwetten die je kunt toepassen om ervoor te zorgen dat je huis jou ondersteunt door slim gebruik te maken van de energie die al past: bij jezelf, bij je huis en bij je omgeving. Ik help je graag met de formules en het narekenen, zodat ik gefundeerd kan adviseren over je huis, inrichting, kleuren en de beste plekken om bepaalde dingen te doen.

Mijn bijdrage:

Fijne kleuren

Die ondersteunen wat je daar wilt doen

Goede indeling

Zodat alles en iedereen een plek heeft

Energie die cirkelt

Met aandacht voor wat mooi en dierbaar is

Zonder obstakels

Zodat iedereen zich vrij kan bewegen

Resultaat

Want als je huis jou ondersteunt, kun je optimaal functioneren. Niet alleen jij, ook je huisgenoten, als we hen meenemen in dat verhaal. Want Feng Shui gaat over de interactie tussen jou en je fysieke omgeving, de natuurlijke energie die er al ís. Als dat magnetisch veld in één lijn is met de taak die jij daar wilt uitvoeren, gaat alles heerlijk, je hebt flow! Die harmonie kun je beïnvloeden. Verander je iets in huis, dan verander je de energie, en ook je gevoel. De meeste mensen herkennen het gevoel wel nadat een plek is opgeruimd; er komt niet alleen ruimte, het ‘stroomt’ ook weer en het voelt lichter. Feng Shui helpt je om keuzes te maken die lekker uitwerken op de flow in je leven.

Maar wist je dat op grond van jouw geboortedatum én de eeuwenoude Chinese formules, ik ook kan berekenen welke plek in huis voor jou persoonlijk goed is?

‘Feng Shui is meeliften op de energie die van nature in jou,
in je huis en de omgeving zit’

Hoe werkt het?

Een Feng Shui advies is altijd heel uitgebreid. Dat kan niet anders. De formules zijn gebaseerd op je geboortedatum, die heb ik dus sowieso nodig. De windrichting komt veel preciezer dan een simpel oost-west-thuis-best. Dus ik heb óók je plattegrond nodig. Voor we elkaar zien, vraag ik ook alvast naar dingen waar jullie tegenaan lopen. Blokkades kunnen te maken hebben met de 5 elementen, de 8 bagua sectoren of de energetische windrichting. Die kijk ik dus vooraf al na, en ter plekke geef ik je alle praktische adviezen die in me opkomen. In mijn kleinste pakket doen we dat eenmalig. In het middelste pakket kom ik twee keer bij je langs zodat je tijd hebt om dingen te verbeteren en we dan nóg een ronde maken. Die past perfect in een bestaand huis waar je enigszins beperkt bent door de omstandigheden. En in het derde traject gaan we in drie bezoeken steeds een laag dieper. Deze is ideaal voor nieuwbouw en verbouw omdat je nieuwe huis dan direct gaat voelen als die oude jas. Heerlijk toch?

Goed gevoel

Advies aan huis

€388

Harmonie op maat

Tweeluik analyse

€588

Flow en succes

Compleet kwartaaltraject

€898

Wil jij een harmonieus huis?

Deze mensen schakelden mij in en hadden absoluut geen spijt:

Voelt dit al beter?

Mail of whatsapp, dan plannen we een telefonische kennismaking. Ik kom voor dit advies door heel Noord-Nederland.