Professional organizer | opruimcoach Friesland, NOP, Groningen | Focus op orde

Ik weet hoe vol het leven soms kan zijn

Een traject met een professional organizer (ook wel: opruimcoach) is persoonlijk. Daarom stel ik me graag aan je voor.

Ik ben Christa de Bos van Focus op orde. Samen met mijn man heb ik twee kinderen in de tienerleeftijd. Ik weet dus hoe vol het leven soms kan zijn. Vanzelfsprekend houd ik zelf ook van overzicht en ruimte om mij heen. Goed luisteren is mijn tweede natuur. Dit combineer ik met daadkracht, maar ook met geduld en humor.

Simpel leven en tijd maken voor wat belangrijk is

Na meer dan twintig jaar werken in het bedrijfsleven, gooide ik het werkroer om. Mijn interesse in simpel leven en tijd maken voor de dingen waarvan ik houd, heeft me geleid naar de Opleiding voor Professional Organizer voor Particulieren en vervolgens naar de Opleiding voor Organizer voor de Zakelijke Markt (bij De HuishoudCoach©, Opleiding Organizer Zakelijke Markt). In 2017 werd Focus op orde een feit.

Ik werk graag met mensen die thuis meer overzicht willen, maar net zo graag met mensen in het bedrijfsleven, die hun productiviteit en werkplezier willen terugvinden. Kijk onder ‘particulier en ‘zakelijk wat ik voor je kan betekenen.

Ieder probleem vraagt om een eigen aanpak. Ik ga samen met je op zoek naar oorzaken en het vinden van blijvende oplossingen die voor jou werken.

Focus op orde is als aspirant-lid aangesloten bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers). Dit is een waarborg voor kwaliteit en professionaliteit in mijn werkwijze. Als aspirant-lid van de NBPO, maak ik gebruik van hun Algemene voorwaarden.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.